Myvegan Maltodekstrin
Praktisk energikilde som gir kroppen næring både før og etter trening
Maltodekstrin er hentet fra stivelse og er ofte inkludert i produkter for vektøkning. Det er en kilde til karbohydrater som både frigjøres og fordøyes raskt. Den er ideell både før og etter trening for å gi energi til økten og bidrar til restitusjon etter økten.1
- God kilde til energi
- Gir næring til økten1
- Bidrar til restitusjon etter økten1
- Egnet for veganere, vegetarianere og glutenintolerante
Maltodekstrin er en kilde til karbohydrat som passer både før, under og etter trening og støtter alle treningsmål. Å gi kroppen nok karbohydrater etter trening krever både tid og penger, slipp meal-prep med dette svært praktiske tilskuddet.
Den bidrar til restitusjon etter trening1 og holder deg gående så du kan takle det dagen måtte bringe.
1. Trening med høy intensitet og/eller langvarig fysisk aktivitet kan føre til muskelutmattelse og uttømming av glykogenlagrene i skjelettmuskulatur. Karbohydrater bidrar til gjenopprettelse av normal muskelfunksjon (kontraksjon). Kroppen får best utbytte av karbohydratene ved et totalt inntak på 4g per kg kroppsvekt, og du bør innta karbohydrater innen 6 timer etter trening
2. Protein bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse.
Når kan du ta 100% Maltodekstrin Karbohydrater?
Vi anbefaler 1 ½ store scoops (50g) sammen med 150-250 ml valgfri væske innen 4 timer før/etter trening.
Hva passer 100% Maltodekstrin Karbohydrater sammen med?
Ikke glem viktigheten av nok protein i kosten!2 Prøv vår bestselger, Impact Whey Isolate.
Serveringsstørrelse - 1 1/2 Scoops (50g)
Serveringer per beholder - 20 (1kg)
Næringsinnhold
Per 100g Per servering *RI Energi 1607 kJ/384 kcal 803 kJ/192 kcal 10% Fett 0 g 0 g 0% hvorav mettet 0 g 0 g 0% Karbohydrater 94 g 47 g 18% hvorav sukkerarter 94 g 47 g 18% Protein 0 g 0 g 0% Salt 0 g 0 g 0% * Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)
Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere
Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.
Uten smak: Maltodekstrin (100%)